maandag 15 april 2013

Restaurant: 't Feithhuis Groningen

Adres:

Martinikerkhof 10
9712 JG Groningen 

Stadscafé ’t Feithhuis is een leuk restaurant in het centrum van Groningen. De unieke ligging naast de Martinitoren zorgt voor een mooi uitzicht vanuit het pand. In 't Feithhuis kun je terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. Duurzaamheid en bewust zijn van je omgeving zijn belangrijk voor 't Feithhuis. Zo vind je op de kaart veel regionale producten. Hun met zorg gemaakte fairtrade koffie van het merk Peeze zorgde in 2012 voor de tweede plek op de ranglijst van de Koffie Top 100. Kortom een gouden plekje in Groningen om lekker en gezellig te eten. 

Welkom heten volgens 't Feithhuis is: Vriendelijkheid, aandacht voor iedereen die langs komt en authentieke maattijden met eerlijke producten.


Entree van stadscafé 't Feithhuis.
Zelf zeggen ze over het interieur: "Het laat zich kenmerken door combinatie van Historie en eigentijdse elementen. Het karakter willen we open houden en door de verschillende stijlen bieden we verschillende functie. Zo denken we een plek te bieden aan borrelaars, zakenlunch en diner gasten."Een aantal comfortabele leren stoelen waar je heerlijk alleen of samen kunt genieten van een kopje koffie.  

't Feithhuis is erg betrokken met de kunst en cultuur in Groningen. Op deze wand verschillende affiches van optredens en exposities.
Zoals ze het zelf noemen een "uit de kluiten gewassen leestafel" Een heerlijke plek om je ontspannen een krant of tijdschrift kan lezen.
Er zijn verschillende zalen waar je kunt genieten van een lunch of diner. 

Duurzaamheid, betrokkenheid met onze omgeving en milieu zijn belangrijke aandachtspunten voor 't Feithhuis. Kijk op de website voor meer informatie hierover.

In 't Feithhuis exposeert wisselende kunst.

Kunstwerk.
Prachtige bar van beton met een felrode achterwand.
Een keur aan verschillende dranken. 
Uniek zicht op de Martinitoren vanaf het terras boven.
Het pand heeft prachtige oude elementen.
Verse bloemen.
Met lekker weer kun je buiten op het terras zitten.

Een impressie van 't Feithhuis:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten